la nostra carta d’estiu


Slide One

La Nostra Carta d'Estiu

Restaurant Can Rubiales

Slide One
Slide Two

LA NOSTRA CARTA d'Estiu

Restaurant Can Rubiales

Slide Two
Slide Three

LA NOSTRA CARTA d'Estiu

Restaurant Can Rubiales

Slide Three
Slide Four

LA NOSTRA CARTA d'Estiu

Restaurant Can Rubiales

Slide Four
previous arrow
next arrow

En aquesta casa tots els plats es preparen al moment.

Bon profit ...

Entrants freds

Tomàquet de temporada amb ventresca de tonyina, ceba i olives
Amanida de formatge parmesà amb poma, fruits secs i vinagreta
Esqueixada de bacallà
L’autèntica escalivada feta a la brasa amb pebrot, albergínia i ceba
Amanida "la alegría de la huerta" amb tonyina i vinagreta
Anxoves del nord artesanals amb oli d’oliva (preu per unitat)

Entrants calents

Croquetes casolanes amb formatge de cabra i ceba caramelitzada
Croquetes casolanes amb pernil
Calamars a l’andalusa estrellats amb pernil ibèric, ou fregit i parmesà
Cargols "Bover"estofats amb pernil
"Callos" de vedella amb la seva botifarra negra i xoriço picant
Patates al Caliu amb all i oli
Calamars arrebossats amb escates de sal marina

Especialitats de la Casa "per llepar-se els dits"

Mig conill cuinat a l’allada
Mig conill cuinat amb samfaina
Fideuà de la casa -mínim dues persones- (amb costelletes de porc Duroc, espàrrecs verds, bolets i carxofes)
Arròs de la casa -mínim dues persones-
Fideuà mar i muntanya
Arròs mar i muntanya

Carns a la Brasa "de qualitat"

Botifarra de pagès a la brasa amb mongetes
Botifarra negra a la brasa amb mongetes
Conill a la brasa (1/2)
Costelles i mitjanes de bé a la brasa
Secret de porc ibèric a la brasa
Pollastre a la brasa (1/4)
Hamburguesa de bou a la brasa (220gr.)
Entrecot de vedella a la brasa
Entrecot petit de vedella a la brasa
Filet de vedella a la brasa
"Chuletón" a la pedra (preu Kilo) (1000/1500gr aprox)

Postres de la Casa

Delícia de "cheesecake" casolà (amb salsa de nabius)
Delícia de cafè (aromatitzat amb Baileys)
Flam casolà d’ou (amb encenalls de coco)
Flam casolà d’ou (amb encenalls de taronja)
Pastís casolà de xocolata belga
Mató amb figues en almívar
Crep de "dulce de leche"

*VARIETAT DE GELATS REFRESCANTS I DIGESTIUS*

TREBALLEM SEMPRE

AMB PRODUCTES FRESCOS I DE TEMPORADA