la nostra carta d’hivern


Slide One

La Nostra Carta d'HIVERN

Restaurant Can Rubiales

Slide One
Slide Two

LA NOSTRA CARTA d'Hivern

Restaurant Can Rubiales

Slide Two
Slide Three

LA NOSTRA CARTA d'Hivern

Restaurant Can Rubiales

Slide Three
Slide Four

LA NOSTRA CARTA d'Hivern

Restaurant Can Rubiales

Slide Four
previous arrow
next arrow

En aquesta casa tots els plats es preparen al moment.

Bon profit ...

Entrants freds i calents

Amanida "la alegría de la huerta" amb tonyina i vinagreta
L’autentica escalivada feta a la brasa amb pebrot, albergínia i ceba
Anxoves del nord artesanals amb oli d’oliva
Amanida amb formatge de cabra i salsa vinagreta
Sopa de ceba i ou amb torradeta de formatge gratinat
Sopa de galets amb pilotes
Carxofes al forn de temporada
Bolets naturals saltejats amb all i julivert acompanyat amb ou ferrat
Calçots a la brasa de temporada (per encàrrec)
(amb la seva "salsa romesco")
Patates al Caliu amb all i oli
Cargols estofats amb pernil
Carxofes arrebossades amb escates de sal marina
Croquetes casolanes amb pernil
Calamars a l’andalusa
Formatge al forn amb orenga i torradetes de pa

 

Especialitats de la Casa "per llepar-se els dits"

Peu de porc guisat amb cargols
Espatlla de be rostida al forn
Mig conill cuinat a l’allada
Mig conill cuinat amb samfaina
Fideuà de la casa - mínim dues persones -
(amb costelletes de porc Duroc, espàrrecs verds, bolets i carxofes)
Arròs de la Serrada - mínim dues persones -
Arròs de muntanya amb caragols - mínim dues persones -
"Callos" de vedella amb la seva botifarra negra i xoriço picant

Carns a la Brasa "de qualitat"

Botifarra de pagès a la brasa amb mongetes
Botifarra negra a la brasa amb mongetes
Conill a la brasa (1/2) 
Costelles i mitjanes de be a la brasa
Secret de porc ibèric a la brasa
Pollastre a la brasa (1/4)
Hamburguesa de bou a la brasa (220gr.)
Entrecot de vedella a la brasa
Entrecot petit de vedella "lechal" a la brasa
Filet de vedella "lechal" a la brasa
"Chuletón" a la pedra (preu Kilo)
(1000/1500gr aprox)

*Platet de pa de pagès de llenya a la brasa
(amb tomàquet, oli d’oliva i sal)

Postres de la casa

Crema de iogurt grec amb mel i nous
Delícia de "cheesecake" casolà (amb salsa de nabius)
Flam casolà de cafè (aromatitzat amb Baileys)
Flam casolà d’ou (amb encenalls de coco)

*VARIETAT DE GELATS REFRESCANTS I DIGESTIUS*

 

els nostres plats

Cigrons Blancs saltejats amb mix de botifarra i rosta de cansalada Duroc

Peus de Porc guisats amb cargols

Espatlla de be rostida al forn

TREBALLEM SEMPRE

AMB PRODUCTES FRESCOS I DE TEMPORADA