la nostra carta


Slide One

La Nostra Carta

Restaurant Can Rubiales

Slide One
Slide Two

LA NOSTRA CARTA

Restaurant Can Rubiales

Slide Two
Slide Three

LA NOSTRA CARTA

Restaurant Can Rubiales

Slide Three
Slide Four

LA NOSTRA CARTA

Restaurant Can Rubiales

Slide Four
previous arrow
next arrow

En aquesta casa tots els plats es preparen al moment.

Bon profit ...
PER A COMPARTIR

- Patates al Caliu amb all i oli
- Croquetes casolanes amb pernil
- “Callos” de la casa
- Tripa “Callos” de la casa
- Platet de formatge manxec
- Seitons marinats amb vinagre
- Anxoves del nord
- Cargols estofats amb pernil
- Pebrots del padró
- Plat de pernil ibèric
- Pilotes casolanes amb bacallà
- Carxofes arrebossades
- Careta de porc (1/2)

ENTRANTS

- Amanida “la alegría de la huerta” (amb tonyina i vinagreta)
- Amanida amb formatge de cabra (tebi i amb salsa vinagreta)
- Escalivada (amb pebrot, albergínia i ceba)
- Faves saltejades (amb mix de botifarra, bolets, cansalada i ou ferrat)
- Graellada de verdures de l’hort (amb salsa romesco)
- Gírgoles saltejades (amb all i julivert)
- Sopa de galets i mandonguilles
- Consomé amb rovell d’ou (o al xerès)
- Formatge al forn amb orenga
- Carxofes al forn amb salsa romesco (temporada)
- Calçots amb salsa romesco (temporada i per encàrrec)

SEGONS

- “Chuletón” a la pedra (preu kilo) (1000/1500 gr aprox.)
- Mongetes del ganxet amb cansalada
- Calamar a la andalusa
- Fideuà de la casa (amb costelletes de porc, espàrrecs verds, bolets i carxofes) -mínim dues persones-
- Arròs de la casa (amb costelletes de porc, espàrrecs verds, bolets i carxofes) -mínim dues persones-

Salses per a la Carn: Pebre verd, pebre negre, rocafort, romesco o allioli

... "Y PER LLEPARS-SE ELS DITS"

Especialitats de la casa.

- Conill a la allada (1/2)
- Conill amb samfaina (1/2)
- Espatlla de be al forn

 

Tots els segons plats de la carta tenen guarnició.

A LA BRASA

- Hamburguesa de bou a la brasa (220 gr).
- Secret Ibèric
- Pollastre (1/4)
- Botifarra de pagès amb mongetes
- Botifarra negra amb mongetes
- Tira de vedella (“Xurrasco”)
- Conill (1/2)
- Costelles de be
- Entrecot petit de vedella “lechal”
- Entrecot de vedella
- Filet petit de vedella “lechal”

Salses per a la Carn: Pebre verd, pebre negre, rocafort, romesco o allioli

*Pa torrat amb tomàquet i all.

 

TREBALLEM SEMPRE

AMB PRODUCTES FRESCOS I DE TEMPORADA